INDONESIAN WARUNG

INDONESIAN WARUNG Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 134 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Indonesian Warung. Want to know more? Find out more.

17 May 2022 at 23:29 Bezorging duurde een flink stuk langer dan was aangegeven. Eten altijd lekker, alleen te weinig saus bij GadoGado
15 May 2022 at 11:17 Heb wel eens beter Indonesisch eten gehad. Weinig smaak en lijkt alles behalve vers te zijn. En dat hebben we geweten, we hebben er een voedselvergiftiging aan overgehouden. Ik ga hier in ieder geval nooit meer bestellen.
1 May 2022 at 21:56 Heerlijk eten, alles was warm en bezorging ook top.
28 Apr 2022 at 18:26 Very quality and tasty food
10 Apr 2022 at 0:09 Good food
4 Apr 2022 at 9:42 Wederom super lekker
31 Mar 2022 at 20:06 Super
31 Mar 2022 at 12:18 Eten was koud!!! Niet eens lauw… Kwaliteit ver beneden peil.
1 Mar 2022 at 20:56 Qua smaak meestal wel lekker, maar vandaag dreef er een laag van minimaal 1 cm aan olie op mn soto ayam… Niet lekker meer.
19 Feb 2022 at 18:24 Je kon nu extra satésaus bestellen
26 Jan 2022 at 15:31 Het duurde langer dan aangegeven tijd en de tijd werd tijdens volgens steeds langer. Eten was lauw en niet lekker. Prijs kwaliteit verhouding was slecht. 1e keer dat ik dit ervaar.
21 Jan 2022 at 23:10 Zoals altijd is het goed eten, vandaag was de saté taai en niet lekker. Jammer de rest was heerlijk.