INDONESIAN WARUNG

Recentreview


4 stars out of 187 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Indonesian Warung. Want to know more? Find out more.

28 Nov 2022 at 8:41 Soto Ayam was de slechtse die ik ooit had. Alleen de bouillon was lekker. Verder was het een grote berg rijstmie met een klein beetje tauge en peterselie. En geen ei! Contact opnemen met het bedrijf gaat niet omdat er geen gegevens zijn.
6 Nov 2022 at 18:27 Good food will order more
4 Nov 2022 at 20:10 Het eten is altijd heerlijk. Maar vanavond ging het voor de eerste keer mis mbt bezorgen. Twee ontbrekende gerechten. 1 gerecht werd nabezorgd met extra spekkoek, super lief. Helaas bij nabezorgen weer geen witte rijst. Vandaar 2 voor bezorgen.
28 Oct 2022 at 21:34 Ik heb om 15 uur een bestelling geplaatst zodat we om 18:15 konden eten. Het eten is allerdings 40 minuten te laat (18:55) aangekomen, heel vervelend. Het eten was ok, maar de nasi en tempeh waren droog en de tofu in een zuur saus die niet lekker was
28 Oct 2022 at 20:58 Lekker eten, heel smaakvol. Pittig is niet echt pittig, maar wel lekker gekruid. De tjendol was echt heel lekker.
21 Oct 2022 at 8:23 Het eten was heerlijk, we hadden een kleine rijsttafel. Het enige wat we janmer vonden was dat er geen rijst/nasi bij zat, gelukkig hadden we die eentje erbij besteld maar dat was ook maar een klein bakje, beetje jammer dat ze daar zo zuinig mee zijn
16 Oct 2022 at 19:34 Geweldig eten!
15 Oct 2022 at 20:03 Jammer dat je om 16.45 uur besteld dat het om 18.00 uur bezorgd zou worden. Uiteindelijk kwam het pas om 18.30 uur. Jammer dat het zo lang moet duren. Geef dan aan dat het niet gaat lukken. Het eten zelf was wel erg lekker.
15 Oct 2022 at 19:21 Duurde lang voordat de bezorger er was.Kon het niet vinden en was dan ook 2 straten verder. Beweerde die ook nog dat zijn navigatie het adres niet kon vinden,terwijl dit via Google Maps te vinden is helaas door dit alles was het eten niet warm meer
14 Oct 2022 at 20:13 Pittige gerechten niet pittig, maar wel lekker op smaak!
11 Oct 2022 at 21:12 Verrassend lekker voor herhaling vatbaar
11 Oct 2022 at 21:01 Helaas voor de tweede keer weer iets vergeten...